Webbook-ul litl, nu stim inca de ce, dar ne cam place. Are o constructie interesanta, cu un display ce poate trece la peste 180 de grade, facand din gadget o veritabila rama foto digitala. Tot device-ul pare atractiv, usor de utilizat in special de catre copii.

Notebook-uri, netbook-uri, booklet-uri. Suntem inconjurati de dispozitive portabile tot mai compacte, destul de performante si cu preturi bune. Ele isi schimba denumirile, practic fiecare brand venind cu un concept distinct care doreste sa separe produsul de toate celelalte pe considerente nu intotdeauna fondate.

Webbook-ul litl, nu stim inca de ce, dar ne cam place. Are o constructie interesanta, cu un display ce poate trece la peste 180 de grade, facand din gadget o veritabila rama foto digitala. Tot device-ul pare atractiv, usor de utilizat in special de catre copii. Daca esti un adult echipat cu un laptop puternic, asta nu inseamna ca nu-ti poti lua un litl. Are el un procesor Atom la 1.6 Ghz, 1 GB memorie RAM si 2 GB de memorie flash interna. Se poate descurca cu filmele la rezolutie 720p, pe care le afiseaza pe un LCD dotat cu port HDMI, care va delecta intreaga familie.

litl a fost facut pentru a simplifica si mai mult lucrurile deja simple. O rotita amplasata in balamaua display-ului controleaza absolut orice in mod rama foto. O telecomanda detine o alta rotita, dar si taste pentru volum, lucruri elementare pentru navigatia intr-o interfata excelenta, realizata in special pentru internet. Nimeni nu se incurca in taste inutile. Glumind, cei din spatele proiectului au declarat ca au scos pana si tasta Capslock, pe care utilizatorii par sa o apese numai din greseala...

Sistemul de operare e total diferit de Windows, Mac OS sau Linux. Nu exista meniuri drop down, foldere, zeci de optiuni. Exista numai o interfata prietenoasa ce scoate mereu continutul in prim-plan, pentru o experienta aproape continua. Mai mult decat orice, litl Webbook vrea sa fie un stil de viata, unul simplu, eficient. El vrea sa devina calendar, rama foto, radio, laptop, toate intr-un device elegant.

Citeste si:
iPhone-ul, vandut ca painea calda in Romania
iPhone-ul, vandut ca painea...

Pacat insa ca pretul este cam mare, si anume 699$.

Pagina oficiala: litl


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.