Samsung redefineste modul in care arata smartphone-urile Galaxy printr-un design sofisticat si compact.

Samsung Electronics Co., Ltd. aduce, odata cu noul smartphone Galaxy Alpha, o noua abordare in ceea ce priveste designul produselor sale. Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat si compact, cu margini metalice si carcasa rezistenta, mentinand experienta de top a smartphone-urilor Galaxy. Practic si elegant, Galaxy Alpha este combinatia optima intre stil si tehnologie revolutionara.

„Galaxy Alpha a fost creat si construit pornind de la dorintele specifice ale consumatorilor”, a declarat JK Shin, CEO si Head of IT & Mobile Communication la Samsung Electronics. „Cu un design nou, Galaxy Alpha are atat un aspect atragator, cat si functionalitate, combinand marginile metalice subtiri cu hardware performant si functiile avansate pe care utilizatorii le asteapta de la un dispozitiv Galaxy de top.”

Noi standarde pentru design-ul Samsung Galaxy

Concentrandu-se pe un aspect elegant si o constructie compacta, Samsung vine cu o noua abordare in ceea ce priveste designul Galaxy Alpha, prin care consumatorii isi exprima stilul unic fara a sacrifica functionalitatea. Acesta dispune de un design sofisticat, cu margini metalice, colturi rotunjite elegant si o carcasa neagra, placuta la atingere. Avand o grosime mai mica de 7mm, Galaxy Alpha este unul din cele mai subtiri dispozitive Galaxy de pana acum, constructia sa compacta si greutatea redusa completand experienta de utilizare.

Experienta Galaxy de varf

Pe langa design, Galaxy Alpha le ofera utilizatorilor hardware performant si aceleasi functii pe care le asteapta de la un dispozitiv Galaxy de top. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci si cu o camera avansata, HDR, pentru o experienta foto-video exceptionala. Galaxy Alpha include functii inovatoare si populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode si poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live si Gear 2.

Citeste si:
iPhone vs. smartphone-uri Samsung: care este cel mai bun?
iPhone vs. smartphone-uri...

Galaxy Alpha va fi disponibil la inceputul lunii septembrie in culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver si Scuba Blue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.