Inainte de a pleca in vacanta, nu uita sa descarci pe telefon sau tableta aceste aplicatii gratuite. Vei avea nevoie de ele!

1. TripAdvisor

Daca pe majoritatea ghidurilor turistice online vei gasi domnisoare superbe in locatii si mai superbe, pe TripAdvisor vei gasi cele mai sincere, si uneori brutale, descrieri ale hotelurilor, restaurantelor, muzeelor si tot asa. Site-ul este cunoscut pentru exigenta sa, asa ca poti avea incredere in in recomandarile sale.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici

2. WiFi Finder

Chiar daca esti in vacanta, este cam greu sa renunti la obiceiul de a intra pe Facebook/Twitter/Instagram sau la dorinta de a citi cateva stiri. WiFi Finder era o aplicatie care iti prezinta sub forma unei harti cele mai apropiate surse de internet wireless.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici.

3. WhatsApp Messenger

Cu WhatsApp Messenger nu trebuie sa iti mai faci probleme ca nu ai suficient credit pentru a le raspunde pritenilor sau familiei la mesaje. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pentru a putea trimite mesaje, imagini sau clipuri .

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici

4. TripIt Travel Organizer

Daca esti o persoana organizata, TripIt Travel Organizer este aplicatia care nu trebuie sa iti lipseasca. O poti folosi pentru a tine o evidenta a confirmarilor de zbor, cazarilor, rezervarilor si alte asemenea detalii necesare vacantei tale.

Aplicatia esre gratuita si poate fi descarcata aici

5. Google Translate

Daca pleci in vacanta in alta tara, nu trebuie sa mai rasfoiesti un ghid de conversatie pentru a cere o bautura in limba natala. Poti descarca aplicatia Google Translate care te va ajuta sa traduci orice text scris sau vorbit in peste 70 de limbi.

Aplicatia este disponibila si offline. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci in telefon pachetul lingvistic necesar.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici

6. Booking.com

Booking.com este una din cele mai cunoscute si folosite metode de a rezerva o camera de hotel/hostel. Cu ajutorul aplicatiei iti poti rezerva o camera cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei, poti citi recenziile hotelurilor sau pensiunilor si poti primi date despre acestea in timp real.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici

7. MedJetAssist

O alta aplicatie pe care o recomandam este MedJetAss. Daca sunteti departe de un medic, cu ajutorul acestei aplicatii puteti gasi numere de urgenta, sfaturi utile sau medicamente generice necesare. MedJetAssist nu necesita conexiune la internet si nici semnal la telefon.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.