Yuppy 10 Iulie 2019 17:59
Insula Porcilor a devenit o destinatie extrem de populara pe platforma sociala Instagram, dupa ce mai multe persoane au inceput sa posteze inregistrari si poze de la fata locului. 

Insula Porcilor, numita asa pentru ca mai multe astfel de animale traiesc libere pe plaja, este localizata in Exumas (un district cu peste 300 de insule), in Bahamas. Se crede ca porcii ar fi fost lasati aici de marinari care intentionau sa ii manance candva, doar ca nu s-au mai intors si s-au inmultit. O alta legenda spune ca acestia s-ar fi retras aici dupa un naufragiu al unei nave. Sau ca ar fi doar o schema turistica pentru a atrage vizitatori in Bahamas.

Aparent, insula ar fi fost descoperita de un fotograf si ghid oceanic, Jim Abernethy, cand facea explorari. Este situata la 131 de kilometri la sud de Nassau si la 80 de kilometri nord-est de George Town, nelocuita de oameni. Pot fi gasiti, exclusiv, 20 de porci si purcei, dar si pisici sau capre salbatice.

Oamenii care aleg sa ajunga aici trebuie sa opteze pentru inchirierea unei barci, de altfel singura metoda pentru a calatori pana la aceasta destinatie. Exista un aeroport de unde se fac diverse decolari din si spre capitala Bahamas.

Aparent, porcii sunt prietenosi, insa unele postari facute pe Instagram mentioneaza ca daca intentionezi sa ii hranesti, porcii pot deveni ostili.

Cosmopolitan mentioneaza ca unii porci sunt foarte mari si ca persoanele care decid sa faca un popas aici sa ia in considerare sa nu se astepte la animale de talie mica.

Just another day on Pig Beach 🐷 Would you come on holiday here? ————————————————————— * * * * ©ali_gentski * * * * 💲Do you Really want to Grow your Instagram organically & While making Serious Online passive income at the same time!? 📲 📈 💰 📩 Visit My Website In Bio Or DM Me anytime 📩 * * * * Follow 💎 @king_of_all_luxury 💎 Follow 🤑 @king_of_all_luxury 🤑 Follow 🔥 @king_of_all_luxury 🔥 * * * * #pigbeach #bahamas #bahamas🇧🇸 #bahamaslife #thebahamas #bahamasbound #bahamaspigs #beachpig #pigbeachbahamas #babypigs #cutepigs * * * * @mytropicalliving @suiteluxury @mh.francis @my.millionaire.motivation @luxurycars_videos @high.achievers.only @only_luxury_videos @success.to.succeed @luxexports @millionaire.livings @luxurymasters @only_luxury_videos @snappymarketing @tommy_metabolic_health_coach @radiant_realty_group @royaltyterritory

Citeste si:
Focar de pestă porcină în România! 80 de suine au fost sacrificate
Focar de pestă porcină în...

A post shared by ♚𝓚𝓲𝓷𝓰 𝓞𝓯 𝓛𝓾𝔁𝓾𝓻𝔂♚ (@king_of_all_luxury) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.