Yuppy 9 Iulie 2019 17:55
Intr-o inregistrare devenita virala se observa cum un papagal reuseste sa rupa tepusele puse pe cladire tocmai impotriva pasarilor si, spre distractia celor de la sol, le arunca jos.

Patania papagalului a fost postata pe Facebook si s-a viralizat in scurt timp, dupa ce Isaac Sherring-Tito a reusit sa surprinda "munca" depusa de pasare, scrie The Guardian.

Parte din specia cacadu, papagalul alb este surprins stand pe marginea unui pervaz exterior. Acesta smulge cu hotarare tepusele puse de proprietari tocmai pentru a impiedica pasarile sa se plimbe pe acolo. Ulterior in video se vede cum pe jos sunt aruncate mai multe astfel de sisteme de protectie, de altfel pe toata lungimea cladirii pe unde s-a plimbat pasarea.

Cel care a facut filmarea a spus ca inregistrarea s-a facut in Katoomba, o suburbie australiana. Acesta a completat ca pasarea este destul de cunoscuta prin cartier.

Editorul unei reviste dedicate vietii salbatice s-a distrat spunand ca pasarii "pare sa ii faca placere sa faca astfel de daune. Este evident ca papagalii cacadu sunt pasari foarte inteligente si au, in structura lor sociala, ceva ce seamana cu ideea de joaca."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.