Yuppy 7 Iunie 2019 15:40
O asistenta care a ajutat mii de oameni la un spital din Cape Town s-a pensionat dupa 35 de ani de activitate, perioada in care nu si-a luat nicio zi de concediu.

Activitatea asistentei Colleen Grehan a devenit cunoscuta dupa ce un proiect al spitalului unde lucra a vrut sa ii recompensese pe cei din cadrul unitatii. Dupa ce postarea s-a facut pe pagina de Facebook, foarte multi fosti pacienti de-ai ei au lasat comentarii, vorbind doar in note pozitive despre aceasta. Toti i-au multumit pentru grija, iar colegii i-au apreciat cunostintele si rabdarea.

Grehan, in varsta de 66 de ani, a spus ca si-a dorit dintotdeauna sa faca asta. Inca de cand era copila isi punea un prosop in cap pe post de boneta pentru a pretinde ca este asistenta, scrie News 24.

Aceasta improviza diverse scenete prin care isi ingrijea pisica si papusile pe care le avea, iar mama sa ii facuse o uniforma speciala.

Femeia a explicat ca a refuzat sa isi ia concedii pentru ca nu era nimeni care sa o inlocuiasca. Anul trecut isi luase liber, dar dupa zece ore a revenit la munca. Nici acum nu vrea sa se pensioneze, dar este nevoita.

"Am avut momente cand aveam probleme cu spatele si abia puteam merge, dar eram aici. De cateva ori a trebuit sa rog pe cineva sa ma duca cu masina pana la munca, pentru ca nu stiu sa conduc, dar am fost aici. Daca as putea sa continui, as face-o. In fiecare luna am tratat intre 250-270 de pacienti. Anul trecut am ingrijit 3097 de persoane", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.