Yuppy 8 Mai 2019 14:11
Traficul din Londra nu a fost nicicand un subiect mai placut ca in ultimele zile cand o pasare a decis sa se afiseze in fata unei camere de filmat.

Pescarusul s-a postat in fata camerei de supraveghere si a privit-o curios, spre amuzamentul celor care coordoneaza intreaga activitate a traficului. Curand, pasarea a devenit o adevarata senzatie, distrandu-i si pe cei din mendiul online de fiecare data cand revenea la locatia de deasupra tunelului Blackwall, noteaza CBS News.

Inregistrarea se apropie de 3 milioane de vizualizari. Pasarea buclucasa este o specie de pescarus, mai exact un pescarus argintiu. Acesta s-a uitat de mai multe ori in camera, deloc deranjat ca ar intrerupe vreo activitate, timp in care in spatele lui masinile se vedeau mergand.

Intr-o alta zi, pescarusul a venit insotit. Cele doua pasari au fost numite Graeme si Steve, cei responsabili glumind pe seama interveniilor lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.