Yuppy 3 Aprilie 2019 12:56
Atunci cand in familia Brown a ajuns o ratusca, fetita lor a refuzat sa o lase in gradina si nu s-a mai despartit vreodata de ea. Pasarea a inceput curand sa o urmeze peste tot si sa o trateze pe copila ca pe mama ei.


Kylie Brown si Snowflake, ratusca, s-au cunoscut in 2015 cand cea mica avea cinci ani. Povestea lor devenea curand subiect de discutii in media, iar relatia lor de prietenie induiosa.

Din diverse motive, cele doua s-au atasat una de cealalta la prima intalnire, cand parintii sai au adus prima oara pasarea acasa. Dupa ce au observat ca ratusca nu se mai dezlipea de copila, parintii au decis sa o lase in casa.

Sunt de nedespartit si acum, rata ajungand in vacante, la meciuri de antrenament de fotbal si o asteapta pe fetita in statia de autobuz cand vine de la scoala.

Fetita doreste sa o transforme pe Snowflake in animal de terapie pentru a aduce prin relatia lor bucurie celor in nevoie, scrie Goodnewsnetwork.

Tatal lui Kylie, Mike Brown, a spus: "Nu stiu daca ai avut vreun copil de doi ani sau de patru ani, care nu ar iesi din casa fara vreo paturica - Kylie nu ar iesi fara rata ei. Nimic nu este negociabil."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.