Un barbat care a castigat doar un dolar a cerut celor de la loterie sa primeasca banii pe un cec urias, asa cum se procedeaza cu premiile mari, noteaza Daily Mail.

Tyler Heep din Iowa a castigat doar un dolar la o extragere loto si a vrut sa se asigure ca toata lumea va afla de "norocul" sau.

O suma extrem de mica, echivalentul a patru lei romanesti, se pare ca a fost una extem de apreciata de barbat. Tyler s-a dus la sediul central al loteriei si a cerut ca premiul sa ii fie platit cu un cec urias, asa cum se procedeaza cu premiile de tip jackpot.

"Le-am spus ca as vrea un cec mare ca plata. Mi-am zis ca merita sa incerc si lor li s-a parut extrem de amuzant. Sunt surprins ca nimeni nu s-a gandit pana acum sa faca asta. Au decis sa ma trateze ca pe un castigator de milioane de dolari", a scris barbatul pe contul personal de Facebook.

Reusita lui Heep a fost surprinsa intr-o fotografie amuzanta. Se pare ca premiul deja a fost cheltuit pentru benzina folosita sa ajunga la loterie.

Reprezentantii unei afaceri locale s-au oferit sa inrameze cecul lui Tyler, pentru ca acesta sa il pastreze la vedere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.