Nu este nimic deosebit la o fotografie cu un ou. Doar ca una dintre acestea a depasit 25 de milioane de like-uri, intr-o incercare de social media de a depasi cea mai populara poza de pe Instagram care ii apartinea lui Kylie Jenner.

Duminica seara, pe 4 ianuarie, pe Instagram s-a postat o fotografie in care aparea un simplu ou, asa cum noteaza NY Times.

Postarea era insotita cu un mesaj-indemn: "Haideti sa facem impreuna un record mondial si sa obtinem cea mai apreciata postare de pe Instagram. Si astfel vom dobora recordul stabilit de Kylie Jenner (18 milioane). Putem s-o facem!"


Se pare ca lucrurile au functionat pentru ca mesajul a reusit sa stranga peste 25 de milioane de like-uri, la doar zece zile distanta de la postare. Si lumea continua sa reactioneze pe masura ce postarea se viralizeaza.

Inca nu se stie cine a facut postarea, de ce si ce anume a motivat doborarea recordului. Cert este ca o fotografie simpla cu un simplu ou, surprins pe fundal alb, a depasit ca aprecieri fotografia unui star extrem de popular care si-a castigat faima gratie show-ului „Keeping Up With The Kardashians”.

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.