Sa stii sa antrenezi un caine se poate dovedi o sarcina extrem de solicitanta si provocatoare. O tanara nu doar ca a reusit sa o faca, ba chiar patrupedul ei raspunde acum doar la comenzile care sunt vraji din cartea "Harry Potter".
Anna Brisbin este o actrita din Los Angeles care a decis sa se distreze si sa isi antreneze cainele intr-un mod inedit: sa raspunda la notiuni magice din lumea creata de J.K. Rowling in Harry Potter.

Tanara si-a motivat alegerea spunand, pentru site-ul Bored Panda, ca “Harry Potter este totul pentru mine. Este ceea ce m-a inspirat sa devin actrita, sa ma faca o tocilara, mi-a dat creativitate si bunatate, mi-a dat prieteni. Am pana si un tatuaj Lumos scris de mana autoarei in ziua cand am intalnit-o. Si desigur, numele cainelui meu este Remus. (n.r. personaj din carti).”

Stapana cainelui il are pe Remus langa ea de zece luni. L-a adus in casa dupa ce isi pierduse un alt caine, pe care il avusese aproape 18 ani. Pentru ca stia ca va avea nevoie de un alt animal de care sa se ocupe si pe care sa il iubeasca, tanara l-a gasit pe Remus si l-a luat in grija ei. Cand avea doar doua luni, a inceput sa il antreneze.

Aceasta spune ca acum cainele sau stie deja sa raspunda la noua comenzi, toate vraji cunoscute din Harry Potter. A spus: "Fa asta ceva distractiv pentru caine, evident. Atunci cand cred ca Remus face eforturi ne intoarcem la lucrurile de baza in care are incredere."

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.