Un barbat a fost condamnat de un judecator sa urmareasca lunar, timp de un an, animatia Disney "Bambi", dupa ce a fost gasit vinovat pentru ca a vanat si ucis ilegal sute de caprioare, titreaza Mirror.


David Berry Jr., in varsta de 29 de ani din Brookline, Missouri, va fi obligat sa urmareasca animatia Disney timp de un an, pe parcursul incarcerarii.


Impreuna cu fratii si tatal sau, barbatul a fost prins si condamant intr-un caz pe care autortitatile din Missouri l-au catalogat cea mai ampla actiune din cadrul departamentului de infractiuni de vanatoare.

David a fost gasit vinovat pentru ca a incalcat mai multe legi, inclusiv vanatoarea in afara sezonului, folosirea de arme interzise si pentru diverse actiuni care au dus la uciderea caprioarelor.

Un procuror al cazului, Don Trotter, a declarat ca, pentru barbat, caprioarele erau considerate niste trofee, prinse mai ales seara. Acesta lua de la ele doar capetele, corpurile fiind lasate sa putrezeasca. Berry a pledat vinovat si a fost condamnat la un an de inchisoare.

In plus, judecatorul cazului a ordonat ca Berry sa urmareasca lunar animatia "Bambi", prima proiectie fiind programata pentru 23 decembrie 2018. In productia Disney din 1942 se relateaza povestea unei caprioare care vede cum mama sa este omorata de un vanator, aceasta ramanand singura sa se hraneasca si sa invete sa supravietuiasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.