Atunci cand pleci in vacanta, daca esti angajat in cadrul unei firme, ai grija sa iti anunti colegii ca vei lipsi. Ca sa fie mai simplu, poti opta pentru trimiterea unui raspuns automat la email. La asta a apelat de curand un barbat, iar raspunsul compus de el a fost unul extrem de amuzant.

Oamenii care lucreaza intr-un birou stiu cat de important este sa lasi lucrurile in ordine atunci cand te decizi sa iti iei cateva zile libere. Sunt sanse ca cei cu care lucrezi, colegii, sa nu stie ca vei absenta si nu ii poti anunta individual. O solutie ar fi sa trimiti automat un raspuns prin email, de fiecare data cand cineva iti va scrie, fiind astfel notificat ca lipsesti.

De curad, un utilizator de pe platforma Reddit a facut o postare cu o captura de ecran prin care arata ce raspuns a primit el atunci cand un coleg de-al lui si-a luat liber. Mesajul, trimis de un barbat pe nume Roy, este reprodus mai jos asa cum a fost postat de Bored Panda.

Buna!

Stiu, stiu. Ai primit foarte repede un raspuns si prima ta reactie a fost: "ah, deci poate raspunde email-urilor!"

Dar vai, draga expeditor, sunt pe o insula insorita cu doua persoane pe care le iubesc foarte mult. Nu, nu ca Luke Skywalker si ca Jimi Hendrix. Sunt cu sotia si cu fiul meu! O sa am o saptamana intreaga cu soare si timp de calitate cu persoanele mele preferate. Este reteta fericirii si ti-o recomand cu incredere sa o incerci. Cu cei dragi tie, nu poti sa ii ai pe ai mei. Asta ar fi ciudat.

Oricum, nu o sa iti raspund. De obicei oamenii scriu ca nu au acces la telefon sau la email, dar stim cu totii ca asta este o miciunna - pur si simplu nu vor sa dea reply. Eu, in schimb, sterg aplicatia de email-uri de pe telefon si dezactivez roaming-ul. Asta inseamna ca, la propriu, nu pot fi contactat pana cand nu ma intorc. Iar asta va fi marti, pe 11 decembrie.

O sa iti raspund atunci... doar daca nu sunt mancat de vreun rechin sau mi se intampla altceva. Daca da, este in regula. Rechinii ar consuma o mancare fericita.

Te rog doar sa iti amintesti de mine ca de un om de treaba caruia ii placea mancarea vegetariana si muzica death metal si al carui raspuns automat ti-a facut ziua mai putin "vine iarna" si mai mult "insula in soare".

Sa ai o saptamana minunata!

Sursa foto: Bored Panda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.