Un grup de tineri din Rusia a vrut sa faca un video viral. Dorinta lor s-a indeplinit atunci cand au postat pe Instagram un clip in care aratau cum au transportat o cada plina cu monede intr-un magazin din mall, pentru a cumpara un telefon iPhone XS.

Video-ul a fost postat saptamana trecuta si in cateva zile s-a viralizat. In inregistrare se vede cum mai multi tineri din Moscova umplu o cada cu monede, o urca intr-un Jeep si apoi o aduc intr-un centru comercial din oras.

Desi au intampinat dificultati si au fost initial opriti de paznici, acestia au ajuns intr-un final intr-o unitate Apple, asa cum noteaza unul dintre cei implicati, un blogger cunoscut. El a precizat ca acea cada cantarea 350 de kilograme, scrie ABC News.

Un reprezentant Apple a completat ca in total s-au numarat 100.000 de monede, suficiente pentru a se plati un iPhone XS, care costa 1.050 de dolari in Rusia.

O publicatie locala a mentionat ca au fost mai multe astfel de tentative pentru a se cumpara telefonul. Acesta este la mare cerere in tara in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.