Doua feline extrem de caraghioase insista sa fie primite intr-un muzeu de arta deschis in Japonia. Incercarile lor amuzante fac deliciul celor care le urmaresc pataniile pe un cont de Twitter, unde se fac actualizari zilnice. 

In urma cu doi ani de zile o pisica neagra, cunoscuta in cartier drept Ken Chan, dadea tarcoale Muzeului de Arta din orasul Onomichi. Aceasta incearca inca de atunci sa intre in interiorul cladirii si nu a renuntat nici pana in prezent, spre distractia paznicilor. Doar ca acestia trebuie acum sa faca fata unor provocari duble, tinand cont ca Ken Chan s-a imprietenit cu inca o pisica, Gosaku.

Aceasta este la fel de determinata sa intre in cladire, astfel ca cele doua animale fac in fiecare zi strategii care sa le permita sa aiba acces la muzeu. Desi sunt oprite constant de paznici, acestea nu dau semne sa renunte prea curand.

Chiar daca nu le pot primi in interior, pentru a nu distruge exponatele, cei de la paza s-au atasat de pisici. In plus, angajatii muzeului s-au specializat in a captura aventurile celor doua feline si le posteaza pe un cont de Twitter dedicat.

In ciuda eforturilor fara rezultate, pisicile revin zilnic aici, dupa cum noteaza si site-ul ColeAndMarmalade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.