Un barbat care se plimba cu caiacul, in timpul unui tur ghidat pe langa o insula din Noua Zeelanda, a avut parte de o intalnire amuzanta. Acesta a fost plesnit, la propriu, cu o caracatita, adusa de o foca. Momentul a fost inregistrat si a devenit viral.

In inregistrarea video se vede cum foca iese din apa cu o caracatita pe care o tine in dinti. Foca loveste puternic un barbat cu aceasta, spre amuzamentul celor din jur.

"Victima", Kyle Mulinder, a completat conform The Verge: "S-a intamplat ca fata mea sa fie in locul nepotrivit, la momentul nepotrivit."

Un om de stiinta specializat in viata marina a spus ca este o populatie uriasa de foci care traieste in coasta Kaikoura din Noua Zeelanda.

View this post on Instagram

新しい @gopro #Hero7Black で衝撃映像撮れた🤣🤣 4K60fpsの安定化オンで撮ったからここまで驚いて全部撮れてた!こんな楽しいカヤックはじめて!!音声も海とかのガチャガチャ音ないし最高! @barekiwi getting octopus smashed into his face by a seal⁉️ I’ve never had such an amazing kayak everrrrr!! I am super stoked that the new @goproanz #Hero7Black captured without missing a thing although we shook so much, #hypersmooth the stabilisation managed it so well!! I made a little montage to show how good the audio came out!! No noises super clean!! Thanks to @kaikourakayaks @purenewzealand @kaikouranz @goprojp @howtodadnz @snapair for such an epic trip!! #gopro #ゴープロ #ゴープロのある生活

A post shared by 🌴TAIYO MASUDA🌴 (@taiyomasuda) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.