Prieteniile dintre animale nu au granite. De asta ne-am convins de multe ori de-a lungul istoriei. O postare recenta facuta pe un cont de Facebook al unei organizatii pentru salvarea gorilelor arata modul distractiv in care o gorila de 200 de kilograme se joaca cu o vietate de doar 200 de grame!

Ape Action Africa este o asociatie non-profit care are drept scop conservarea speciilor de gorile, cimpanzei si maimute, informeaza Bored Panda.


Ingrijitorii locului au avut de curand o surpriza, atunci cand o gorila, salvata in 1996, si-a facut un nou prieten. Surpriza a fost ca aceasta, care cantareste 200 de kilograme, sa se joace cu o mogaldeata de doar 200 de grame.

Noul prieten al lui Bobo, cum se numeste gorila, a fost un animal de noapte, un galago (este cunoscut si cu numele popular de ,,copilul mic al tufisurilor”). Pentru cei de la adapost a reprezentat o premiera sa vada ca un primat nocturn salbatic interactioneaza cu unul crescut in captivitate.

Dupa ce s-au amuzat impreuna doua ore, Bob si vietatea care ii venise in vizita s-au despartit, dupa ce gorila l-a pus intr-un copac, de unde a disparut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.