Yuppy 16 August 2018 15:02
Un tata a venit cu o solutia amuzanta si practica deopotriva, pentru a fi alaturi de fiul sau la serbarea dedicata mamelor. Inregistrarea cu acesta a devenit virala in scurt timp si in doar cateva zile de la postare a strans peste 6 milioane de vizualizari, noteaza Indian Express.

Pe 12 august, in Thailanda se sarbatoreste Ziua Mamei. Pentru ca acolo scoala este deschisa in aceasta perioada, la scoala elevii trebuie sa vina insotiti de mamele lor pentru a lua parte la un ritual de multumire.

Pentru Chatchai "Sam" Panuthai, tata singur a doi baieti in varsta de cinci, respectiv trei ani, aceasta veste nu a fost o piedica. Decis sa nu lase evenimentul sa treaca nesarbatorit pentru fiul sau de la scoala, barbatul a hotarat sa se imbrace el in rochie si sa isi asume oficial rolul de mama.

Decizia nu i s-a parut deloc nebuneasca. Divortat, barbatul spune ca sotia lui este in Europa, astfel ca a ales sa procedeze asa pentru a nu-si exclude copilul de la activitatea scolara.

Intr-o inregistrare video, devenita virala in scurt timp, se vede legatura puternica pe care cei doi, tata si fiu, o au.

Pana astazi, clipul are peste 6 milioane de vizionari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.