Yuppy 16 Iulie 2018 17:30
Faptul ca fostul presedinte al Americii, Barack Obama era extrem de popular, nu mai este niciun secret. Desi si-a incheiat mandatul de ceva timp, Obama ramane extrem de iubit si profita de orice ocazie pentru a se simti bine. Un video recent il arata dansand pe muzica traditionala din Kenya, impreuna cu bunica lui in varsta de 96 de ani.


Obama a ajuns recent in satul Kogelo din Kenya, in locul nasterii tatalui sau si a participat in weekend la un eveniment privat. Acesta a luat parte la deschiderea unui centru finantat de fundatia surorii sale vitrege. Foarte multi localnici il considera nativ, desi fostul presedinte nu a trait niciodata in Africa, ci si-a traiat aproape toata copilaria in Hawaii, noteaza dailymail.

Dupa un scurt spectacol muzical, acesta nu s-a putut abtine si a continuat sa danseze, acompaniat de bunica lui, Sarah Obama, in varsta de 96 de ani. La ncurajarile publicului cei doi au dansat, desi el a fost eclipsat de miscarile de dans ale batranei.
Momentul a fost surprins intr-un material video:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.