Yuppy 14 Iulie 2018 00:10
Cand esti copil, intreaga ta lume aproape ca se limiteaza la imaginatie, la distractia cu jucariile. De asta este o adevarata tragedie atunci cand jucaria de plus preferata se pierde. Pentru o fetita, angajatii unui aeroport s-au gandit sa indulceasca putin experienta si au gandit o surpriza care a emotiontat-o atat pe micuta, cat si pe mama acesteia, noteaza boredpanda.

August Bridge, in varsta de opt ani, si-a pierdut jucaria preferata de plus pe aeroporturl Norfolk din Virginia.

Pentru a marca reuniunea lui Cookie Dough cu fetita, angajatii aeroportului unde s-a recuperat jucaria, au gandit ceva inedit si au facut o surpriza atat copilei cat si mamei sale. Atunci cand femeia a anuntat "disparitia" jucariei, cei de acolo s-au mobilizat in cautare si au spus ca o vor pastra pana cand va fi ridicata.

Atunci cand cele doua, mama si fiica, au revenit cateva zile mai tarziu, li s-a oferit si o carte pentru a vedea ce a facut Cookie cat timp nu i-au fost alaturi. Mai exact, angajatii de la aeroport au facut diverse poze jucariei de plus in ipostaze caraghioase, careia i-au adaugat texte pentru a exemplifica amuzant diverse aventuri.

Ideea a fost gandita de departamentul de politie si le-a distrat copios pe amandoua, femeia apreciand gestul. Ba mai mult, a vrut sa puncteze ca cererea sa de a fi gasit catelusul de plus, nu a fost nicicand luata in deradare si ca s-a inteles cat de importtant este pentru fiica ei.

Sursa foto boredpanda


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.