Yuppy 11 Iulie 2018 00:07
Ca pisicile sunt animale extrem de distractive, nu mai este de mult o noutate. Urmand exemplul interviului dezastru de anul trecut, cand un profesor britanic era intrerupt de aparitia in cadru a celor doi copii, un motan a hotarat sa devina si el vedeta. In timp ce stapanul sau dezbatea despre reforma judiciara din Polonia, pisica i s-a urcat pe umeri si a atras intreaga atentie asupra ei, facand ce stie mai bine - sa se rasfete.

Dr Targalski este un academician respectat, care a acceptat invitatia unui post de televiziune din Olanda, de a oferi un interviu video din locuinta sa. In timp purta dialogul in direct cu prezentatorul despre o reforma judiciara controversata din Polonia, barbatul a fost surprins de motanul sau care i s-a urcat pe umeri.

Buletinul de stiri s-a transformat curand intr-o scena distractiva, iar momentul live a amuzat intregul public care asista la ce se intampla. Si mai caraghios este modul in care stapanul si-a pastrat cumpatul si a continuat sa raspunda intrebarilor ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. In ciuda faptului ca motanul isi incolacea fata de chipul lui si cerea atentie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.