Yuppy 5 Iunie 2018 12:40
O vizita la un doctor, atunci cand trebuie sa afli un diagnostic, se poate dovedi destul de solicitanta. Acelasi lucru se poate spune si despre animale, care au o teama vizibila cand trebuie sa ajunga la o clinica veterinara. Iata ca sunt si situatii amuzante, asa cum a dovedit-o recent o pisica. Aceasta a fost surprinsa intr-o ipostaza caraghioasa cand a "aflat" ca este gravida.

Ulla este o pisica maidaneza, salvata de pe strazi din luna aprilie.

Pentru a se asigura ca aceasta este sanatoasa, mai ales dupa ce s-a observat ca ia in greutate, clinica veterinara care o are in grija i-a facut niste consultatii. Insa personalul a avut parte de o surpriza, noteaza huffingtonpost.

Se pare ca surpriza a fost si de partea felinei care, dupa ce i s-a facut o ecografie, a descoperit ca va avea patru sau cinci pisoi. A fost imediat surprinsa cu o expresie extrem de amuzanta. De altfel, veterinarii au marturisit ca experienta de a vedea o pisica la ultrasunete li s-a parut extraordinara.

Poza cu felina surprinsa in ipostaza haioasa a fost curand distribuita pe Facebook si a ajuns virala in scurt timp pe Reddit. Se pare ca, intre timp, pisica a fost adoptata de o familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.