Yuppy 31 Mai 2018 19:10
Decizia de a avea un animal de casa este una foarte importanta si trebuie sa tii cont de mai multe detalii care iti conditioneaza achizitia. Un barbat nu a mai avut timp sa se gandeasca prea mult si sa parcurga aceste etape, deoarece a gasit chiar in dormitorul sau o pisica, una care abia fatase patru pisoi sanatosi.

Paris Zarcilla este un producator de film si locuieste in Londra. In urma cu cateva zile a avut parte de o surpriza de proportii, una destul de emotionanta.

Asta pentru ca atunci cand a ajuns acasa si s-a dus in camera de dormit, a gasit o pisica. Una care nu era singura, ci venise sa fete sub patul lui, informeaza boredpanda.com.

Singurul lucru curios in toata aceasta poveste, narata online de barbat pe contul sau de Twitter - devenita viral in scurt timp - este faptul ca acesta nu avea niciun animal in casa. Inca nu stie cum a ajuns felina in casa sa, dar conform ultimei postari, a decis sa o pastreze pe proaspata mamica si pe cei patru pui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.