Yuppy 15 Mai 2018 17:24
Extrem de inteligenti, cainii au demonstrat in diverse situatii cat de repede retin informatii. Pe cat de intuitivi sunt ca sa memoreze locuri sau oameni, pe atat de descurcareti sunt cand vine vorba sa obtina ce vor. Cel putin asta demonstreaza Negro, un caine din Columbia. Patrupedul a fost suficient de atent la ce se intampla in jurul lui, cat sa invete cum sa primeasca in fiecare zi mancare, fara sa faca prea mari eforturi.

Negro este un caine adoptat de o institutie scolara din Columbia (Diversified Technical Education Institute of Monterrey Casanare). Acesta traieste rafasfat, de foarte mult timp, impreuna cu personalul scolii, fiind liber sa umble prin campus.


De multe ori, Negro primea cate o bucata de prajitura de la elevi sau profesori, pe care acestia o cumparau de la un magazin din incinta campusului. Lucrurile au continuat astfel pana cand patrupedul, extrem de inteligent, a decis sa ia problema in... dinti, noteaza boredpanda.com.

Astfel, el a venit intr-o zi la magazin cu o frunza in dinti, pe care i-a dat-o vanzatoarei in schimbul unei prajituri.

"Deodata, intr-o zi, a aparut cu o frunza in bot, dand din coada si aratandu-ne ca vrea o prajitura", a spus o profesoara, pentru sursa citata.

Practic, Negro face un schimb care ii asigura in fiecare zi o portie de desert, platind cu cate o frunza. Se pare ca situatia se repeta zilnic, animalul impresionand prin modul cum a ales sa se faca inteles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.