Imi iau din nou sarcina de a incerca, in masura in care ma pricep, sa le raspund eu.

DA! Am avut iar un vis ciudat si am intrat, din nou, pe site-ul cu dictionarul de vise. Culmea! Interpretarea visului meu nu prea se potrivea. Eu am visat rahat (de-ala turcesc, cu zahar pudra). Problema e ca pe site-ul respectiv, “rahat” inseamna… altceva…

Dar, bineinteles, n-am putut sa ma abtin sa nu citesc si comentariile din josul paginii unde oameni din toata tara isi povestesc visele si asteapta raspuns. Din nefericire inca nu s-au prins ca site-ul ala e un simplu dictionar si ca n-o sa le raspunda nimeni.

Imi iau din nou sarcina de a incerca, in masura in care ma pricep, sa le raspund eu.

MENTIONEZ CA ACESTE COMENTARII SUNT ABSOLUT REALE!

1. 1. elenamaria | 17-08-2009
Am visat un caine de talie mica care avea ciclu,o gramada mare de excremente si un maldar mare de lenjerie de pat foarte murdara si plina de sange .Pe fosta sotie a prietenului meu care este foarte amabila cu mine ,cu toate ca nu are de ce.

Sa le luam pe rand. “Un caine de talie mica care avea ciclu”. Daca era catea, nu trebuia sa ne punem probleme. Dar fiind caine… Eu cred ca ai ramas impresionata vazand barbatul care a nascut, invitat in emisiune la Maruta. Gramada de excremente si maldarul de lenjerie… Daca lucrezi la Nufarul se explica. Daca nu lucrezi la Nufarul, nu se explica. Si, in sfarsit, faptul ca ai visat-o pe fosta sotie a prietenului tau e normal. Dar e de admirat faptul ca ai puterea sa recunosti ce caracter ai! (“este foarte amabila cu mine, cu toate ca nu are de ce”)

2. 3. elena | 19-09-2009
Am visat-o pe mama in casa la mine si a facut treaba mare pe ea desi este moarta. am mai visat pe sotul meu sarutandu-se cu o necunoscuta in vis mai erau persoane cunoscute adica barbati. va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceste minuni am mai visat si un mort necunoscut dar pe mama am visat-o ca era vie plina de caca dati-mi un raspuns la toate acestea. va multumesc.

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

Draga Elena… Multi opteaza pentru thailandeze ca sa le faca treaba prin casa. Eu am sustinut dintotdeauna ca mortii sunt o alegere mai buna. “Am mai visat pe sotul meu sarutandu-se cu o necunoscuta”. De ce esti nemernica?! Asta era visul lui! I l-ai luat si pe asta?! Si nu le mai numi “minuni”. Sunt lucruri normale. Singura minune este ca ai visat “un mort necunoscut”. Pai daca era necunoscut, de unde sti ca e mort? Vad ca te plangi de faptul ca pe mama ta ai visat-o vie plina de caca. Preferai s-o visezi moarta plina de pipi?

3. 4. MARIA | 21-09-2009
Am visat ca am gasit pietre pretioase foarte stralucitoare,eram fericita,gaseam tot mai multe.

Doamna Cristina Spatar. Chiar trebuie sa ne laudam si pe site-uri de vise???

4. 9. vicky | 13-04-2010
Am visat un preot mort , pe care il cunosc, desi el e viu, dar deodata s-a trezit din tron s- a dus la w.c , s-a intors in sicriu , dar dormea pe o parte. Era la mine acasa, cu mama si sotul si ceva lume, l-a un momentat ne-am dus la culcare dar simteam frica.rnAm mai visat ca vindem cave si mi s-au dat banii de hirtie.rnrnva multumesc mult, e foarte important sa aflu interpretarea acestor vise.

Citeste si:
Interpretare vise. Ce înseamnă dacă visezi bani
Interpretare vise. Ce...

Aici e adanc… E foarte adanc… Dar s-o luam logic, desi folosirea termenului “logic’ in acest context… Preotul era mort… Spui ca il cunosti “desi el e viu”. Din asta deduc ca obisnuiesti sa cunosti morti. Ce nu inteleg eu… Zici ca s-a trezit din tron si s-a dus la WC. Deci ori preotul era Rege, ori s-a dus de pe o buda pe alta. Dar cum zici ca “s-a intors in sicriu, dar dormea pe-o parte”? Pai ori a plecat de pe tron, ori din sicriu? Asadar, popa s-a trezit din sicriul unde dormea (o arde Dracula gen), s-a dus sa faca treaba mare (daca i-a venit omului..) si s-a intors in sicriu si s-a pus pe-o parte ( o fi amortit pe spate..). Pana aici nu ai de ce sa te sperii. Cu totii visam asta cel putin o data in viata… “L-a un moment dat ne-am dus la culcare dar simteam frica”. Pai frateee!!! Ai in casa un popa mort care se caca pe el si tu poti sa dormi???? Interpretarea mea asupra visului tau: o sa ai vise de-astea pana in ziua in care vei invata ca “l-a un moment dat” se scrie LEGAT!!!

Citeste si:
Cu ce probleme s-a confruntat Mihai Bendeac din cauza alcoolului și...
Cu ce probleme s-a confruntat...

5. 10. bianca | 29-08-2010
buna,am visat aseara foarte mult caca. mi se pare foarte comic sa visezi atat de mult,mi sa spus ca inseamna vraji sau ca nu sunt multumita de puteriile mele ca pot face mult mai multe in viata.Probabil asa este …daca mai stiti voi si aalte pareri va rog sa imi spuneti.

Mai Bianca… Esti cam de vis.

Maestru in interpretarea viselor: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.