Ziua 15 SOC! Vin de dimineata audientele si, desi Huidu se uitase la emisiunea lui Badea, ratingul a fost de doar 50%. Inseamna ca mai exista un supravietuitor.

PREMISA – Un cataclism natural distruge toate formele de viata de pe planeta Terra. Printr-un miracol de neinteles, doi oameni supravietuiesc: Mircea Badea si Serban Huidu.

Ziua 1 – Cei doi supravietuitori se intalnesc intamplator in zona Unirii si se bat

Ziua 2 – Se opresc din bataie

Ziua 3 – Badea il ataca pe Huidu pe blog

Ziua 4 – Huidu ii raspunde lui Badea pe blog

Ziua 5 – Badea isi deschide televiziunie si face emisiune in fiecare seara

Ziua 6 – Huidu isi deschide si el televiziune si face “Cronica carcotasului”, in care prezinta balbele lui Badea

Ziua 7 – Disperati ca nu au rating din pricina disparitiei totale a rasei umane, cei doi ajung la primul armistitiu. Decid sa se uite unul la emisiunea celuilalt pentru a avea amandoi rating 100%.

Ziua 8 – Dimineata vin audientele. Scandal mare. Huidu se uitase la emisiunea lui Badea dar Badea nu se uitase la emisiunea lui Huidu. Badea posteaza pe blog audientele, facand misto de Huidu.

Ziua 10 – Badea organizeaza un cross in Herastrau. Huidu nu participa.

Ziua 11 – Din cauza lipsei de shaorma, Huidu incepe sa slabeasca. Din pricina faptului ca salile de forta sunt sub ruine, Badea incepe sa se ingrase.

Ziua 12 – Cei doi decid sa intre in politica. Amandoi isi depun candidatura la presedentie.

Ziua 13 – Serban Huidu devine presedinte in turul 2. In turul 1, a fost egalitate de voturi, 1-1. Intre turul 1 si turul 2, Badea isi da seama ca era mai frumoasa emisiunea lui cand avea un presedinte de injurat, si-l voteaza pe Huidu.

Ziua 14 – Huidu da o lege prin care cei cu drepturi de autor vor fi nevoiti sa stea la 8 cozi lunar. Badea se revolta si face o emisiune atat de buna incat si Huidu se uita la ea.

Ziua 15 – SOC! Vin de dimineata audientele si, desi Huidu se uitase la emisiunea lui Badea, ratingul a fost de doar 50%. Inseamna ca mai exista un supravietuitor.

Citeste si:
Cat de frumoasa e Antonia?
Cat de frumoasa e Antonia?

Ziua 16 – Incredibil dar adevarat! Mai exista un al treilea supravietuitor, nimeni altul decat…

ASTEPT PAREREA VOASTRA! CINE ERA AL TREILEA SUPRAVIETUITOR???

Un acenariu de: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.