Uitati cum facem! Trebuie sa cream o diversiune! Nu anuntam nimic de cresterea TVA-ului! In schimb, anuntam ca vor scadea pensiile cu 15%! Asta impresioneaza imediat! O sa se repeada toti sa planga de mila la babalaci ca aoleu, mor batranii de foame!

Nu sunt un cunoscator avansat al vietii politice precum Badea, Ciutacu, CTP si altii. Dar mi-am imaginat o scena… Ramane sa-mi spuneti voi cat de plauzibil este acest scenariu.

COTROCENI – BIROUL PREzIDENTIAL – INTERIOR – NOAPTE

Ora 22.30. Televizoarele comutate pe Antena 3 si Realitatea. In surdina, se aude vocea pitigaiata a lui Ilie Serbanescu anuntand un cataclism economic. Basescu, lungit pe canapeaua de piele, invarte tacticos paharul de wiskey incercand parca sa acopere cu zgomotul cuburilor de gheata, zumzetul televizorului. Sebastian Lazaroiu si Boc stau pe fotoliile alaturate privind in gol.

BASESCU
Grijania mamii lui de gaozar! Cand l-au pus aia ministrul finantelor nu era atat de tare in gura!

BOC
Asa e, domnu’ presedinte!

BASESCU
Lazaroiu!

LAZAROIU
HEIL! Aaa…Pardon…Da, sa traiti!

BASESCU
E belita! Daca nu cream o diversiune, o belim rau!!!

BOC
Asa e, domnu’ presedinte!

BASESCU
Boc, daca mai spui o data “Asa e , domnu presedinte”, te bat cu Vladescu in cap!

BOC
Da, domnu’ presedinte!

BASESCU
Prezinta situatia!

BOC
Trebuie sa taiem 25% din salarii, sa marim TVA-ul pana la 24% si sa crestem cota unica!

LAZAROIU
Asta inseamna razboi civil!

BASESCU
Inseamna pe dracu’ ! Cine ma?? Romanii? Astia n-au cracnit 25 de ani sub Ceausescu si n-au cracnit nici cand i-am pacalit cu sanchi-revolutia aia. Razboi civil… n-o sa fie! Dar ni-i punem in cap!

BOC
Domnu’ presedinte, astia de la televiziuni fac rau! Invrajbesc societatea, oamenii impotriva noastra! Mi-e si frica sa mai ies din casa!

LAZAROIU
De ce ti-e frica? La cat esti de mic, nici nu te vede lumea! Te strecori imediat!

Citeste si:
Emil Boc, despre alegeri: „Românii sper să nu cadă în capcana PSD”
Emil Boc, despre alegeri:...

BOC
Domnu’ presedinte, Lazaroiu rade de mine!

BASESCU
Hahaha!!! Taci ma, ca a fost foarte buna!

BOC
A fost foarte buna, domnu’ presedinte! Hahaha!!!

BASESCU
Uitati cum facem! Trebuie sa cream o diversiune! Nu anuntam nimic de cresterea TVA-ului! In schimb, anuntam ca vor scadea pensiile cu 15%! Asta impresioneaza imediat! O sa se repeada toti sa planga de mila la babalaci ca “aoleu, mor batranii de foame”!

BOC
Pai nu vrem sa scadem pensiile!

BASESCU
Pai asta e si ideea! Astia de la presa se reped ca pestele in momeala! Atunci, vorbim cu baietii nostri de la Curtea Constitutionala, sa nu treaca legea!

LAZAROIU
GENIAL!!! GENIAL!!! Si, cu ocazia asta, o sa si spalam fata justitiei. “Vedeti?!?! Uitati-va! Justitia e independenta! Ziceati toti ca ea e aservita lui Basescu! Uitati ce i-a facut! Bravo justitiei romane!”

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

BASESCU
Exact! Asadar, pensionarii se linistesc… Ei… Acum e momentul! Anuntam imediat ca, daca nu scadem pensiile, trebuie sa majoram TVA-ul la 24%! iar cota unica, o lasam mai spre toamna-iarna incolo, ca si-asa atunci o sa fie atat de rau incat nici nu se mai simte!

LAZAROIU
Lipseste ceva!

BOC
Cum iti permiti? Il contrazici pe domnul presedinte???

LAZAROIU
Nu il contrazic! Il completez! Heil! Uitati cum sta treaba! Avem nevoie de ceva ca sa impiedice televiziunile sa mai invrajbeasca populatia impotriva noastra! Bine… Dupa ce Curtea respinge treaba cu pensiile poate interveni o mica relaxare, dar prea mica. fiindca se vor repezi imediat in chestia cu scaderea salariilor si majorarea TVA-ului. Trebuie sa le dam ceva! Un subiect bomba!

BASESCU
Mai fur eu un telefon!

BOC
Genial, domnu’ presedinte!

Citeste si:
Raed Arafat: „Lumea crede ca pandemia este o conspirație. Nu este...
Raed Arafat: „Lumea crede ca...

LAZAROIU
NU! Am ceva mai bun! Diaconescu!

BASESCU
Cristian Diaconescu?! Gaozarul ala infect? Te gandesti sa-i bagam o curva in pat si sa-l filmam?

LAZAROIU
Nuuu… Suntem umanisti, ce dracu! Nu Cristian Diaconescu! DAN DIACONESCU! IL ARESTAM!!!

BASESCU
Ba Lazaroiule! Oi fi eu fara scrupule da’ chiar e de rahat! Ne-a ajutat! E omu’ nostru! El si cu B1 Tv! Nu se poate sa-i facem asa ceva!!!

BOC
Asa e , domnu presedinte!

BASESCU si LAZAROIU
TACI, BOC!!!

LAZAROIU
Domnu’ presedinte, ideea a fost a lui! El vrea sa fie arestat! Are audienta in scadere dramatica! nu se mai uita nimeni la el! Il arestam, il tinem doua zile si-i dam drumu’! El iese ca un erou, dramatizeaza, ii creste audienta si gata! E si in interesul nostru sa-i creasca audienta! Sa nu se mai uite lumea la ailalti! Si isi face si partid!

BASESCU
Sa ne faca concurenta?

Citeste si:
Funny: Badea si Huidu au ramas singuri pe Pamant
Funny: Badea si Huidu au...

LAZAROIU
Eh, ne face… Va dati seama… cati retarzi poa’ sa voteze asa ceva… Si in turul doi, retarzii aia oricum o sa ne dea noua voturile, la sfatul lui!

BASESCU
Ba, nu e rau! Si sa vezi ca toate televiziunile se reped pe subiectul cu Diaconescu si mai uita de noi! Iar cu ocazia asta, mai spalam inca o data fata justitiei! O sa zica lumea…”Daca l-au arestat si pe Diaconescu, care e omul puterii, inseamna ca justitia e independenta!” GENIAL! ASA FACEM!

BOC
Da, domnu’ presedinte!

BASESCU si LAZAROIU
TACI!!!!!!

PS – Astept pareri…

O teorie enuntata de: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.