Nu ramane de vazut decat cum se va comporta acest vehicul in urmaririle de mare viteza, si sa speram ca nu ne va dezamagi in ceea ce priveste cursa la care va participa.

Ultima aparitie din cadrul politiei britanice este un nou mijloc de transport ultramodern, un vehicul cu 5 trepte de viteza, bara anti-ruliu, ce poate atinge o viteza maxima de 32 Km/h. Inca un lucru interesant este acela ca masina prezinta doua pedale de acceleratie, pe care politistii britanici, care vor avea onoarea sa conduca acest mijloc de transport, vor trebui sa le apese pe rand, fara a putea face exces insa, datorita limitarilor computerului de bord care ii insotesc. Tocmai datorita acestor caracteristici impresionante, vehiculul va participa pe 11 iulie la Grand Prix-ul "British Pedal Car", din Ringwood, Hants, si va fi pilotat de Keith Waller. Acesta a fost insa ajutat de tineri cu varsta cuprinsa intre 13 si 16 ani, care au dorit sa isi exprime recunostiinta fata de politistii britanici prin contributia lor la acest proiect. Nu ramane de vazut decat cum se va comporta acest vehicul in urmaririle de mare viteza, si sa speram ca nu ne va dezamagi in ceea ce priveste cursa la care va participa.

Powered by Toxel Magazine


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.