Intrat pe un anume site, m-a pus necuratu sa citesc niste comentarii ale unora care-si povesteau si ei visele. Fiindca acolo nu raspundea nimeni, m-am gandit sa fac eu un pustiu de bine. Voila:

Azi-noapte, chinuit de gripa, am avut un vis tare ciudat. Se facea ca o pisica (care era frate-meu Andrei) manca un soarece. Dar il baga in gura, il scuipa si tot asa. La un moment dat chiar a intrat pisica in gura soarecelui, la misto cum ar veni. Pana l-a urma i-a intins matzele peste tot. Trezit din somn, m-am gandit sa caut pe net o interpretare a acestui straniu vis desi, intre noi fie vorba, asa ceva numai un medic poate rezolva…

Intrat pe un anume site, m-a pus necuratu’ sa citesc niste comentarii ale unora care-si povesteau si ei visele. Fiindca acolo nu raspundea nimeni, m-am gandit sa fac eu un pustiu de bine. Voila:

1. Matei: Am visat un stol de randunele care atacau un popa de la tara? Ce inseamna asta?

Draga Matei… Stolul de randunele semnifica stolul de pasarele din capul tau iar popa de la tara este un alter-ego al tau. Cu alte cuvinte, pasarelele tale te ataca si te fac sa te comporti asa cum te comporti. SUNT BUN SAU CE?!?!? Continuam…

2. Dana: am visat ca nepotul meu de 5 ani mi a aruncat un soarece mort pe gat …..puteti sa mi scrieti ce inseamna?

Inseamna ca nepotul tau sufera de debilitate cu accente agresive si sadism. Duceti-l la un control de specialitate!

3. Lori : am visat ca am fost in camera mea si erau multi soareci sub covor era plin si tot ieseau afara unul cate unul. imi puteti spune ce inseamna va rog sa raman insarcinata vreau imi doresc dar nu vine bebe.

Lori… Fa in pana mea curat in casa si dup-aia sa ai pretentia sa vina bebe!!

4. Cosmina: Am visat un sarpe urias in scoala mea si ne fugarea pe mine shi pe colegii mei!!!Sarpele era indistructibil.Noua ne era foarte frica!! In visul meu erau si pusti adevarate.Si am incercat sal omor dar nam putut. Va rog sami spuneti ce am visa.Oare ce inseamna?

Cosmina, sunt sigur ca minti! Nu puteai avea acest vis avand in vedere faptul ca nu tu nu mergi la scoala. „Indistructibil”? „Sal omor”? „Nam putut”?? „Sami spuneti ce am visa”?????

Citeste si:
[Foto] VERDICT.RO starteaza o campanie funny de social media
Foto  VERDICT.RO starteaza o...

5. Ichim georgiana: am visat o salvarie oare ce inseamna? va rog sa`mi spuneti!!

Imi pare rau, nici eu nu stiu ce inseamna „salvarie”.

6. Florentina :ma ciupeau 50-60de scorpioni negri si 2 colorati, erau in maneca, pe piele peste tot .vreau sa stiu ce o sa mi se intample

In principiu, o sa mori. Ma intriga insa cei doi scorpioni colorati. Ce cautau ei cu ailalti 50-60? Si mai e ceva! Ai vise color?!?!

7. Maria: o femeie ,medic ginecolog mi-a adus in dar un platou cu strugurii. doi albi si unul negru.Erau pe un platou ,care mi-a atras atentia ca era cam murdar si mi-a spus ca sint de la un prieten de-al meu trimis in dar.

Deci… Sa recapitulam… Te-ai dus la ginecolog, te-ai cracanat pe scaun si aia, in loc sa te caute cu degetul, ti-a adus un platou cu struguri? Doi albi si unul negru? (Asta e ca aia cu scorpionii 50-60 si doi colorati…). Ce prieten ti-ar trimite struguri la ginecolog? Interpretare e urmatoarea: cei doi albi si un negru sunt categoriile pe care le doresti in fantezia ta de gangbang…

Citeste si:
Funny: Interpretarea viselor Reloaded
Funny: Interpretarea viselor...

8. Marian: am visat un tractor care nu-l conducea nimeni care incerca sa ma calce. Inseamna ca o sa am un accident?

Nu, Marian. Era un semn: nu mai chiuli de la munca! De-aia n-avea tractorul sofer! Ca si ala chiulea, ca tine! Si se spune „pe care” nu „care”!

9. Alecsa: Eram in baie si niste muncitori spargeau faianta iar eu eram in pielea goala si incercam sa ma acopar dar ei nu plecau.

Domnu’ Solcanu, de ce nu-ti dai numele adevarat?

10. Neagu Ramona – Diana: eu si prietenul meu eram la parintii lui la Craiova si de sub casa ieseau mii de serpi. Tatal lui a murit acoperit de serpi!ce inseamna asta?

Draga Diana, adreseaza-te la „Acces direct”. Ei se ocupa de serpi… Cat despre tatal prietenului tau, este ca nu prea il suportai oricum?!

Expert in vise: Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.