Pregateste-te sa razi!

Ca-n fiecare an, pe langa spectacolul sportiv, Super Bowl reprezinta si o veritabila „noapte a devoratorilor de publicitate”. Greii industriei de avertising din SUA se bat in pauzele de publicitate mai ceva ca sportivii de pe terenul de sport. Una din reclamele care ne-a atras atentia anul acesta vine de la Bud Light si include o limuzina, o lama, un meci de ping pong si pe Arnold Schwarzenegger.

Pe scurt, unui flacau oarecare, pe nume Ian, ii este oferita o sticla de Bud Light daca promite ca va fi de acord cu tot ceea ce urmeaza sa se intample de acum inainte. Ian accepta si, tine-te nenica draga, caci de aici incolo, barbatul are partea de cea mai epica noapte de viata sa.

Priveste si pregateste-te sa razi:

Bud Light este berea perfecta daca cumva, intr-un fel sau altul, ajungi intr-o limuzina cu Reggie Wats si un grup de burlacite, apoi esti imbracat de Minka Kelly, asta inainte sa il intalnesti pe Don Cheadle, o lama pe nume Lilly si pe sora geamana a tinerei care te-a insotiti pana acum si care te duce la o petrecere unde il invingi pe Arnold Schwarzenegger intr-o meci pe viata si pe moarte de ping pong, dupa care ajungi pe scena cu One Republic”.

Sa va mai spun ca, in doar trei zile, clipul a facut 10 milioane de vizualizari?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.