Prima degustare a copiilor si reactiile lor adorabile. :)

Copiii sunt adorabili. Mai ales cand fac mutre amuzante. Si ce mod mai bun de a face un copil sa se strambe decat sa ii dai sa guste pentru prima data dintr-o lamaie. Sau din alte alimente cu gust intepator.

Agentia Saatchi & Saatchi a realizat un clip in care surprinde reactiile mai multor copii atunci cand gusta pentru prima data diferite alimente ca lamaie, masline, castravete acru sau ceapa. Cu incetinitorul, bineinteles, ca sa ne bucuram si amuzam si mai mult de mutrisoarele adorabile pe care le fac.

Ideea clipului, care se numeste „The First Taste”, i-a venit realizatorului sau, Matt Gilmour, atunci cand a vazut cum a reactionat fiica sa cand a gustat pentru prima data castravete murat.

„Este amuzant sa vezi cat de natural este reactia unui copil. Nu exista niciun filtru. Este doar fizica si ador asta”, a spus Gilmour potrivit Good Food, citat de Huffingtonpost.

Clipul a fost prezentat saptamana trecuta in cadrul conferintelor TEDx din Sydney

Sursa foto: captura Youtube


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.