Imaginati-va un crocodil ca un balon sau un leopard burtos care incearca sa vanze o zebra. Cum asa ar arata animalele salbatice daca ar manca fast-food.

Consumam cu totii mancare de tip fast-food si, chiar daca suntem constienti de raul la care ne supunem organismul, ne incantam destul de des papilele gustative cu savoarea lor. Chiar daca pentru unii mai des, altii mai rar, pentru unii este o doar o placere ocazionala, in timp ce pentru altii a devenit un stil de viata, un lucru e sigur: fast-food-ul e rau. V-ati intrebat insa vreodata cum ar arata animalele daca ar manca numai produse de tip fast-food?

Cativa studenti creativi si-au pus aceasta intrebare si au realizat un clip animat in care toate animalele sunt obeze. Imaginati-va un crocodil ca un balon sau un leopard burtos care incearca sa vanze o zebra, caci, cel mai probabil, cam asa ar arata animalele salbatice daca ar manca numai junk food.

“Imaginati-va un vanator care urmareste o caprioara grasa, care se da de-a dura prin padure. Ni s-a parut foarte amuzant. Ne-a placut atat de mult ideea unor animale care se rostogolesc incat am decis ca si vanatorul ar trebui sa fie tot un animal. Asa e si mai amuzant“, a spus Philipp Wolf, producatorul scurtmetrajului..

Clipul a fost realizat pentru Festivalul de Animatie de la Stuttgard si face parte dintr-o campanie sociala care incearca sa traga un semnal de alarma asupra riscurilor la care ne supunem cand consumam produse fast food. Clipul a devenit rapid viral, avand in momentul de fata peste un milion si jumatate de vizualizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.