E frumoasa iarna, cu bauturile ei calde, cu miros de sarbatoare, dar, din cand in cand (mai ales cand ploua in loc sa ninga), ne fuge gandul spre zilele de vara. Si cand te gandesti la vara, la canicula si soare arzator, nu poti sa nu-ti amintesti de berea bauta cu prietenii pe malul marii sau pe terasa unde va adunati in fiecare zi, dupa ce plecai de la birou. Am gasit cateva chestii funny cu, pentru si despre bere si despre cum contribuie ea la cele mai neobisnuite moduri de distractie:

1. Stiati ca exista un record mondial la mers cu monociclul pe (un rand de) sticle de bere? Wait, what? Da, nu stiu daca se intelege din explicatie, trebuie sa vedeti clipul in care un curajos din Tel Aviv reuseste sa-si mentina echilibrul pe monociclul condus pe sticlele de bere pe o distanta de 8,9 metri!

Booze Cruise:

2. Da, stiu, cu siguranta ati mai auzit “cantareti” la pahare (a nu se intelege oameni care canta datorita paharelor), dar ce urmeaza e mai special. Un filmulet stop motion in care un baiat interpreteaza la sticle de bere, pahare si mini butoiase, renumita “Iarna” din “Cele 4 anotimpuri” de Vivaldi:

3. Ce poate sa aiba o sticlă de bere ca sa coste 760 de dolari? Pai, in primul rand, trebuie sa fie in serie extra-limitata, sa zicem doar 12 sticle. In al doilea rand, trebuie sa fie impachetata intr-o veverita. Sau o nevastuica.

Citeste continuarea pe barstein.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.