Yuppy 20 Mai 2019 18:16
La doua saptamani dupa ce intr-unul dintre episoadele din "Game of Thrones" se zarea uitat un pahar cu cafea, se pare ca producatorii au gafat din nou si au lasat la vedere o sticla, intr-unul dintre cadrele finale. 


Serialul original HBO, "Urzeala tronurilor", a difuzat in urma cu doar cateva ore ultimul episod. Discutiile despre final au impartit fanii in doua tabere - cei multumiti si cei nemultumiti - iar disputele nu par sa se incheie prea curand.

Un nou subiect de discutie pentru carcotasi este o sticla de plastic ce se poate vedea intr-o scena cheie importanta din final. Aceasta este zarita intr-un moment esential cand mai multe personaje iau o decizie ce cantareste mult pentru subiectul serialului. In timpul discutiei dintre cativa protagonisti, la picioarele personajului Samwell Tarly se observa sticla.

O gafa asemanatoare a fost facuta chiar in urma cu doua saptamani, iar reprezentatii HBO au facut si o declaratie in acest sens, acestia glumind pe seama greselii. Ulterior au sters digital cana de cafea zarita, scrie CNN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.