"Frozen" revine cu partea a doua, studiourile Disney lansand trailerul pentru animatia care va continua aventurile surorilor Anna si Elsa. Sequel-ul vine la sase ani distanta de la premiera din 2013. 


Studiourile Disney vor aduce „Frozen 2“ pe marile ecrane din 22 noiembrie 2019, data la care intra in cinematografe. Prima parte a inregistrat incasari de peste 1.2 miliarde de dolari la nivel global, devenind animatia cu cele mai mari incasari din istorie. In plus, se inregistra si un succes de critica, avand in palmares 78 de premii (inclusiv doua premii Oscar) si alte 57 de nominalizari.

Continuarea filmului de animatie va prezenta noile aventuri ale personajelor cunoscute deja din "Regatul de gheata"- Anna, Elsa, Kristoff, Olaf si Sven. Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff si Josh Gad isi vor imprumuta din nou vocile pentru personaje, urmand ca acestora sa li se alature Evan Rachel Wood si Sterling K. Brown in roluri despre care inca nu se cunosc detalii.

Trailerul nu ofera prea multe informatii, dar invita fanii sa isi puna intrebari privind cursul evenimentelor viitoare. Momentan se stie doar ca protagonistii animatiei se vor aventura in adancul unei paduri pentru a descoperi un mister antic al regatului lor.

Vizionare trailer:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.