Serialul "Povestea slujitoarei", ecranizarea romanului "The Handmaid's Tale" scris de Margaret Atwood s-a dovedit a fi unul dintre cele mai apreciate proiecte de televiziune. In cadrul Super Bowl a fost prezentat trailerul sezonului 3 care prezinta cateva scene din ce urmeaza sa se intample. 

"Povestea slujitoarei" este un serial original Hulu, cu 48 de premii si 111 nominalizari in portofoliu, pana in prezent.

Productia are la baza cartea "The Handmaid's Tale" scrisa de Margaret Atwood, publicata in 1985. In centrul povestii este o femeie, June (Elizabeht Moss), care este fortata sa traiasca intr-o America ce a eliminat drepturile femeilor. Obligata sa poarte copii pentru sotiile liderilor care conduc un sistem dictatorial, aceasta este supusa la diverse abuzuri, dar cauta puterea pentru a-si pastra demnitatea pe fundalul unui regim distopic.

Serialul a oferit in cadrul Super Bowl primele imagini din sezonul 3, imagini ce urmeaza destinul actritei principale si nu numai. Insa, totul ramane destul de ambiguu si incurajeaza speculatiile.

Vizionare trailer:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.