Yuppy 18 Martie 2016 18:44
Trebuie sa il vezi!

Trailer-ul incepe cu moarte parintilor lui Tarzan si prezinta cateva cadre din viata acestuia alaturi de gorile. Dupa care, imaginile il infatiseaza pe Tarzan ducand o viata gentrificata si fiind fortat sa se intoarca in sanul civilizatiei alaturi de sotia sa, Jane.

Convins ca urmeaza sa ia parte intr-o misiune diplomatica, Tarzan nu isi da seama ca este, de fapt, un pion intr-un joc murdar al carui scop este exploatare Congo-ului. „Esti Tarzan. Poate ca nu iti place cine esti. Poate ca ai dusmani, dar trebuie sa te intorci acasa,” ii spune unul din personaje.

Trailer-ul nu duce lipsa de cadre in care actorul Alexander Skarsgard este aratat la bustul gol, legandu-se pe liane si alergand alaturi de gorile si alte animale salbatice.

In film mai apar si Christoph Waltz, care il interpreteaza pe capitanul belgian Leon Rom, Samuel L. Jackson si Margot Robbie, in rolul lui Jane.

Filmul "Legend of Tarzan" va avea premiera international pe 1 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.