Yuppy 2 Martie 2015 14:05
Operatorul de imagine, Igor Martinovik a explicat care este formula vizuala dupa care este creata fiecare scena din serialul House of Cards.

Nu cred ca exageram cand spunem ca „House of Cards” este unul din cele mai bune seriale de la ora actuala. Totul, de la naratiune, personaje, sunet si imagine este atent realizat. Fiecare cadru este filmat cu precizie si eleganta, subliniand calmul rece si calculat al lui Frank Underwood.

Intr-un interviu dat pentru Go Creative Show, operatorul de imagine Igor Martinovik arata care este formula vizuala dupa care este creata aproape fiecare scena din serial.

In aproape fiecare cadru poate fi observat un contrast intre obiectele albastre din prim-plan si cele galbui din planul secund. Exista si variatii, bineinteles, uneori albastrul devenind aproape negru, iar verdele capatand tente verzui, dar paleta coloristica este, in majoritatea cazurilor aceeasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.