Am vazut noul film al lui Tim Burton, Dark Shadows. Afla cum ni s-a parut:

Dupa cum probabil v-ati dat seama, 2012 este anul productiilor bazate pe scenariile filmelor aparute acum cel putin zece ani. Tim Burton, dupa succesul inregistrat cu Alice in Wonderland, revine pe marile ecrane cu un film ce are in spate serialul cu acelasi nume aparut acum aproximativ 50 de ani: Dark Shadows.

Barnabas Collins este personajul in jurul caruia se invarte toata actiunea. Vampir veritabil adus in aceasta stare de catre o vrajitoare. Initial acesta este ucis de taranii care dupa cum am tot vazut in productiile cu vampiri, varcolaci si alte personaje de basm horror, sunt pusi pe vanat figuri supranaturale.

Pana acum nu am mai vazut vampiri morti, dar sa trecem peste. Ajungem undeva prin anii ‘70, cand o tanara curioasa din fire reuseste sa il dezgroape pe Barnabas Collins. Acesta face cateva victime, iar apoi trece la lucruri mai placute, ca de exemplu: sexul.

Chiar ma intrebam daca mai e loc la cinema pentru filmele cu vampiri. Mai este! Posibil ca si la anul sa mai fie. Daca inclusiv Tim Burton s-a apucat de astfel de filme, e clar ca vampirii mai au multe de aratat. Nu imi place faptul ca acesta nu s-a oprit la Alice in Wonderland, dar sa stiti ca aceasta colaborare cu Johnny Depp nu arata deloc rau.

Citeste continuare pe divercitycafe:ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.