Daca planuiti o seara lejera, mergeti si vedeti Ice Age 4: Continental Drift. Nu este cea mai reusita dintre filme Ice Age, dar cu siguranta va veti binedispune.

Filmul de animatie Ice Age revine pe marile ecrane cu o continuare a aventurilor care pareau incheiate in 2009. La inceputul anului trecut aveam deja un trailer pentru Ice Age 4, iar asta ridica gradul de nerabdare.

Inceputul filmului ni-l arata pe Scrat alergand dupa vesnica ghinda si provocand un dezastru pe Pamant. Mai precis, reuseste sa fisureze scoarta terestra, formand continentele. In urma acestui eveniment, bucata de pamant pe care convietuiesc celelalte personaje se rupe, iar Sid, Diego şi Manny ajung sa pluteasca in deriva pe un ghetar.

Scenaristii care au lucrat la Ice Age: Continental Drift, printre care si Michael Berg – cel care a ajutat la realizarea primei parti din serie, au incercat sa mai stoarca ceva din formula asta cu mare succes la public. Din pacate nu au reusit mare lucru. Din punctul meu de vedere este cea mai slaba parte.

Nu spun ca umorul, actiunea si drama lipsesc, dar nu mai au acea sclipire pe care o regasim in primele productii din serie. Glumele par tot mai rasuflate si nu reusesc sa descopar nimic nou in caracterul personajelor. Pentru mine atmosfera a fost sustinuta doar de Scrat.

Citeste continuarea pe divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.