Ted este una dintre cele mai asteptate comedii ale anului, sau sa nu exageram, ale verii. De regie s-a ocupat Seth MacFarlane - cel care s-a aflat in spatele serialul de animatie Family Guy. De data aceasta s-a implicat cu totul in proiectul Ted: el a scris scenariul, el a regizat si tot el este vocea personajului principal.

Cunoasteti cu totii vorba aceea: ai grija ce iti doresti pentru ca s-ar putea sa ti se intample. Asta a patit John Bennett (Mark Wahlberg), cel care in copilarie si-a dorit ca ursuletul lui de plus sa prinda viata. Dorinta s-a indeplinit, anii au trecut, iar acum John este un barbat matur si isi doreste in intemeieze o familie cu Lori (Mila Kunis). Problema lui este ca Ted, ursuletul adus la viata de arzatoarea lui dorinta, ii sta in cale si ii da viata peste cap in toate sensurile posibile.

Credeam ca cele mai savuroase poante le-am vazut in trailer, asa cu se intampla in cazul multor comedii lansate in ultima vreme. M-am inselat. Filmul este plin de umor venit din toate directiile: replici, actiuni, situatii. Ironia pica la fix si vizeaza multi actori cu notorietate in zilele noastre.

Ursuletul Ted pare un actor uman. Seth MacFarlane a reusit sa atraga prin combinatia asta de animatie cu realitate, dar pe parcursul filmului poti foarte simplu sa iti imaginezi ca Ted este un personaj uman.

Cel mai important este ca umorul exista si isi face efectul. Sunt unele momente cand acesta devine asemanator celui intalnit in productii recomandate copiilor mai mari, gen South Park. Daca luam la puricat scenariul vom da de multe lacune, dar pana la urma filmul este menit sa distreze si atat. Nu te poti astepta la altceva de la un film ca asta.

Comedia Ted merita vazuta de cei care vor sa se relaxeze sau sa isi omoare timpul intr-o dupa-amiaza plictisitoare.

Via divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.