Calatoria imaginara, dar in acelasi timp haioasa si emotionanta, catre sfarsitul lumii incepe din cinematografele din intreaga tara pe data de 13 iulie.

V-ati intrebat vreodata cum ar fi daca sfarsitul lumii ar veni peste trei saptamani? Lorene Scafaria a regizat raspunsul la aceasta intrebare sub forma productiei cinematografice “Caut prieten pentru sfarsitul lumii” (Seeking a Friend to the End of the World), o calatorie emotionanta, dar si amuzanta catre sfarsitul lumii, aflat la distanta de fix trei saptamani. Filmul va rula in cinematografele din Romania incepand cu 13 iulie.

Povestea este plasata intr-un viitor apropiat, in care timpul sta in loc pentru cateva clipe, pentru ca apoi sa se apropie in viteza de ultimele clipe pe care le va trai vreodata omenirea. Pe masura ce timpul se scurteaza clipa cu clipa, lumea personajelor devine tot mai complexa, iar acestease straduiesc sa traiasca tot mai intens intr-o perioada tot mai scurta.

Un asterioid gigantic este in drum spre Pamant, iar incercarile de a evita dezastrul au esuat. In acelasi timp, casnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carell, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vanzator de polite de asigurari blajin, esueaza si ea: atunci cand afla ca sfarsitul lumii soseste peste fix 21 de zile, sotia lui il paraseste pe loc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.