Daca v-ati plictisit de varianta originala a intro-ului Mad Men, cei de la College Humor au realizat cateva alternative.

Mad Men este unul din cele mai in voga seriale in Statele Unite si nu numai. Primul episod din cel de-al cincelea sezon, lansat in urma cu o luna, a adunat in fata televizorului/calculatorului peste 3.5 milioane de telespectatori americani.

In centrul serialului se afla figura lui Don Draper, geniul creativ al agentiei de publicitate Sterling Cooper. Pe langa aventurile misteriosului Don Draper, in plan secund, conjugate la fiecare pas, apar povestile altor personaje din agentie. Actiunea plasata in New York-ul anilor '60, surprinde destul de bine comportamentul si mentalitata acelor vremuri.

Prestigiul serialului nu putea sa nu dea nastere a numeroase parodii, de mentionat fiind cele realizate de The Sesame Street, The Simpsons sau BrandDigital. Cei de la College Humor au gandit 9 intro-uri alternative pentru serialul Mad Men. Ce a iesit, vedeti mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.