In ultimele zile au tot aparut indicii noi cu privire la noul film din seria Twilight, iar cel mai recent teaser trailer ne arata cat de mult de vor complica lucrurile pentru Edward si Bella.Asadar, Twilight se reintoarce cu o noua serie: Breaking Dawn - Part 1.

Astfel ii putem vedea pe cei doi indragostiti din Twilight : Breaking Dawn Part 1 in timp ce isi rostesc juramintele in fata celor dragi, dupa care pleaca in luna de miere.

Dupa ce traditia din noapte nuntii este respectata, Bella isi da seama ca este insarcinata si ca lucrul acesta ii pune viata in pericol din doua motive: sarcina este prea agresiva pentru corpul uman, iar clanul lupilor vrea sa o omoare dupa aflarea acestei vesti. Ce se va intampla in noiembrie cand apare filmul, vedeti vedea mai jos.

Producatorii sustin ca lansarea noului film Twilight o sa se "intample" pe data de 13 noiembrie, o zi plina de semnificatii din punctul de vedere al numerologiei.

Asadar, cei care "il iubesc" pe Pattison sau o "indragesc" pe Bella ( Kristen Stewart ) au motive de bucurie.

Twilight Breaking Dawn Part 1 Poster Prezentare

Twilight : Breaking Dawn Part 1 Trailer

Cei care doresc, pot sa ne lase impresii despre noul Breaking Dawn Part 1 Trailer mai jos, in campul de comentarii

multumim: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.