AXN ne aduce pe micile ecrane un nou serial interesant. Rolul principal din "Cougar Town" este interpretat de Courteney Cox, alias Jules Cobb o mama care are un pic peste 40 de ani, este recent divortata si care infrunta provocarile din noul capitol al vietii sale.

Alaturi de ea se afla fiul adolescent, prietenii, dar si fostul sot. Impreuna formeaza o familie atipica,disfunctionala, dar care este foarte unita in momentele mai putin usoare… chiar daca asta se întampla intr-un mod neobisnuit uneori.

Episodul pilot a inregistrat audienta spectaculoasa in Statele Unite, acesta fiind urmarit de aproximativ 12 milioane de oameni. Ulterior episodul cu numarul 2 a fost urmarit de aproximativ 9 milioane de oameni.
In Romania AXN aduce episodul pilot miercuri, 16 martie, debutand la ora 21.00, iar la 21.30 se transmite episodul 2.

"Cougar Town" i-a adus actritei Courteney Cox doua nominalizari la Globurile de Aur. Alaturi de ea mai apar in serial si Christa Miller, Busy Philipps, Brian Van Holt, Dan Byrd, Ian Gomez sau Josh Hopkins.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.