Bree incearca sa isi alunge proaspata singuratate cu ceva la fel proaspat, iar Lynnette va avea parte de o vizita inopinata. Ma opresc aici, ca sa nu stric surpriza.

Fani ai nevestelor disperate, luati un loc si aruncati o privire. In intampinarea celui de-al saptelea sezon din “Desperate Housewives“, producatorii s-au gandit ca ar fi o idee buna sa va dea a little treat.

Asa ca m-am conformat si v-am adus trei clipuri destul de amuzante, care sa va potoleasca setea/creasca pofta de Wisteria Lane drama. Episodul “Remember Paul? ” va fi difuzat pe 26 septembrie.

Ca sa intelegeti despre ce este vorba, va spun ca Paul Young a fost eliberat din inchisoare si are si o noua sotie, pe langa planurile diabolice mereu prezente. Bree incearca sa isi alunge proaspata singuratate cu ceva la fel proaspat, iar Lynnette va avea parte de o vizita inopinata. Ma opresc aici, ca sa nu stric surpriza.

Play and enjoy!

Powered by

DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.