Scenariul se invarte in jurul povestei de dragoste dintre Becca Crane (Jenn Proske, care a debutat in cinematografie cu acest film) si Edward (Matt Lanter) si se incheie bineinteles cu happy end.

Nu mai este de mult un secret ca orice produs cu vampiri prinde incredibil de bine la public in aceasta perioada. Asa ca pentru cei care “couldn’t sit through another vampire movie” avem acum si alternativa, sub forma unei parodii evident. Vampires Suck urmeaza scenariul celebrului fenomen Twilight, dar intr-un mod cat mai amuzant cu putinta si cu scene duse la extrem.

Vampires Suck este regizat de Jason Friedberg si Aaron Seltzer, duo-ul celebru pentru parodii precum Date Movie, Epic Movie, Meet the Spartans, Disaster Movie. Acest lucru nu este neaparat un lucru bun, deoarece filmele lor nu sunt deloc bine primite de catre critici, iar Vampires Suck deja a stranit nemultumirea fanilor Twilight.

Dar chiar si asa, eu personal m-am amuzat copios doar dupa urmarirea trailer-ului, filmul nefiind nici el de ignorat. Intr-adevar sunt unele scene duse la extrem, dar pentru cei care au umor si apreciaza parodiile acest film it’s a must.

Scenariul se invarte in jurul povestei de dragoste dintre Becca Crane (Jenn Proske, care a debutat in cinematografie cu acest film) si Edward (Matt Lanter) si se incheie bineinteles cu happy end.

Dupa cum am observat multi dintre cei care au vizionat parodia nu au fost foarte impresionati, va zic de pe acum nu este o capodopera a cinematografiei, dar si-a atins telul, acela de a face bani in urma celor care nu suporta Twilight si alte seriale/filme legate de vampiri. Astfel daca va incadrati in aceasta categorie, asa cum v-am spus si mai sus, Vampires Suck it’s a must!

Powered by DivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.