Comedia romantica Amor la Roma / When in Rome este reteta perfecta pentru cei care vor sa se distreze si se relaxeze la un film despre iubire si superstitii, intr-o calatorie intre New York si Roma, presarata cu multe aventuri si umor. Pentru mare parte din actiunea petrecuta la New York, producatorii au folosit celebrul muzeu Guggenheim, iar la Roma au construit un nou monument, Fontana di Amore.

Pelicula Amor la Roma, productie a studiourilor Disney, este distribuit in Romania de Forum Film si va avea premiera in cinematografe in data de 23 aprilie.

Pentru aceasta comedie s-a adunat o echipa de soc, formata din actori “clasici” de comedie, precum Kristen Bell, Danny de Vito, Will Arnett sau Dax Shepard. Spectacolul este completat de castigatoarea Oscarului din anul 1985, Anjelica Houston, distributia in rolul unei sefe intimidante, dar si de Don Johnson, in rolul tatalui eroinei principale. Rolul principal masculin a fost incredintat lui Josh Duhamel (un fost model devenit actor, sotul celebrei cantarete Fergie) cunoscut publicului din Romania in special in urma prestatiei din Transformers.

Eroina principala a filmului este Beth, o tanara ambitioasa din New York, dezamagita de dragoste. Intr-o calatorie la Roma, pentru nunta sorei sale si dupa cateva pahare de sampanie in plus, Beth pescuieste cateva dintre monedele aruncate in “Fantana Dragostei”, activeaza o vraja, si se trezeste peste noapte ca cei care le-au aruncat se indragostesc de ea. Astfel, lista “cuceririlor” numara un magnat al mezelurilor (Danny de Vito), un magician (Jon Heder), un pictor (Will Arnett) si un model narcisist (Dax Shepard). Totul se schimba in momentul cand in scena intra un reporter incantator (Josh Duhamel) iar Beth nu este sigura daca si el face parte dintre cei cazuti sub vraja “Fantanii Dragostei”. Pentru creatia acestei fantani s-a apelat la un mester artizan italian in varsta de 83 de ani, Gianni Gianese, care a lucreat de-a lungul carierei sale cu regizori legendari precum Federico Fellini, John Huston, Luchino Visconti si Martin Scorsese. Constructia fantanii, amplasata in Piazza Borghese, a durat 40 de zile dar la final turistii se uitau pe harti deoarece nu recunosteau monumentul.

Echipa din spatele ecranului are trecute in palmares filme precum “Grumpy Old Men” (Morocanosii) - regizorul Mark Steven Johnson, Wedding Crashers si Old Dogs - scenaristii David Diamond & David Weissman.

Filmul beneficiaza si de o pagina speciala de internet, www.fantanadragostei.ro, unde iti poti afla norocul in dragoste si castiga invitatii la film sau o cina romantica pentru doi, intr-un restaurant Italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.