There, money never sleeps! In Romania, it sleep very well...

In primavara ce urmeaza, pe marele ecran va reveni un nume de oscar: Michael Douglas. Rolul sau e unul cunoscut fanilor genului „Wall Street”, cu viata brokerilor dintr-un oras activ economic, New York. Gordon Gekko, abia iesit din inchisoare, realizeaza ca anumite reguli din viata financiara a lumii s-au schimbat si ii renaste dorinta de a fi iar cel mai bun dintre oamenii ce invart milioane de dolari. Peste partea materiala, el se gandeste si la partea sufleteasca, deoarece va incerca sa se impace cu Winnie, fiica sa. Pentru a ajunge sa se impace cu ea, incearca sa colaboreze cu logodnicul acesteia, Jacob Moore, interpretat de Shia LaBeouf, celebrul actor din Transformers.

Filmul se vrea un comeback al primului Wall Street din 1987, unde alaturi de Michael Douglas se afla si Charlie Sheen. Dupa multa vreme in care Wall Street a fost corelat doar cu dezastrul din 11 septembrie 2001 si recenta criza financiara, pe 23 aprilie celebrul bulevard o sa aiba iarasi parte de imaginea ce l-a consacrat - o lume plina de oameni la costum ce invart cele mai mari afaceri din lume.

There, money never sleeps! In Romania, it sleep very well...

Powered byToxel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.