Asa ar cam trebui sa stea lucrurile. Dar te mai gandesti la legi cand judecatorul decide sa nu-i condamne pe cei care ti-au omorat sotia si fiica? Fireste ca nu.

Cetateanul care se supune legilor

Asa ar cam trebui sa stea lucrurile. Dar te mai gandesti la legi cand judecatorul decide sa nu-i condamne pe cei care ti-au omorat sotia si fiica? Fireste ca nu. Clyde Shelton ia calea razbunarii intr-un thriller care se anunta extrem de interesant: Law Abiding Citizen. Filmul va avea lansarea oficiala pe data de 16 octombrie, in SUA.

Clyde, interpretat de catre Gerald Butler (il stiti din productia 300) asista neputincios la asasinarea familiei sale. Zece ani mai tarziu, da piept cu Nick Rice (Jamie Foxx, mai si canta din cand in cand) dar vede cum justitia nu-si face datoria. Furios pe judecatori, pe orasul respectiv, pe sistem si mai ales pe cei care i-au distrus familia, Clyde face ce stie mai bine: crime. Dar nu asa, oricum. Ucide chiar si din interiorul celulei. Cine oare il mai poate opri? Nick se straduieste sa rezolve problema si totul parca merge spre un puzzle gen Saw, in care teroarea este pretutindeni, chiar daca acel cap al rautatilor se gaseste chiar sub nasul politistilor.

V-am starnit curiozitatea?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.